פשטידת כרוב משגעת ומפתיעה

פשטידת כרוב שקל מאוד להכין, היא כלכך טעימה שגם כשהיא קרה הטעמים שלה נשמרים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתערובת הכרוב:
שמן זית
3 שיני שום קצוצות
בצל בינוני קצוץ
כרוב בינוני קצוץ
מלח+פלפל שחור
כורכום
למלית:
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
4 כפות מיונז
שמנת חמוצה
חצי כוס מים בטמפרטורת החדר
פירורי לחם
אופן הכנה
1 טורפים 4 ביצים בקערה
2 מוסיפים לביצים 4 כפות קמח תופח, גביע שמנת חמוצה, מיונז וחצי כוס מי
3 מערבבים היטב עד שהקמח מתאחד עם שאר החומרים
4 מוסיפים את תערובת הכרוב למלית
5 מערבבים היטב עד שהכל מתאחד, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
6 משמנים תבנית עגולה(אני משמנת עם תרסיס שמן קנולה), מפזרים פירורי לחם, ומנערים כדי שהם יתפזרו בצורה אחידה בתבנית ובדפנות
7 שופכים את התערובת לתבנית, וגם מעליה מפזרים פירורי לחם
8 אופים בטמפרטורה של 180 מעלות כשעה, עד שהפשטידה מזהיבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות