חמאה ביתית שום ועשבי תיבול של פותנה ג'אבר
המתכון של פותנה ג’אבר להכנת חמאה מתובלת ביתית מתוך “אוכל של בית” – למרוח על הלחם ולא צריך יותר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חמאת עשבי תיבול
750 גרם חמאה
4 שיני שום כתוש
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות כוסברה קצוצה
1/2 כפית כוסברה יבשה
3 כפות מיץ לימון
1/2 כפית פלפל לבן
אופן הכנה
1 ממיסים את החמאה במחבת עמוקה.
2 מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, הכוסברה, הלימון והפלפל הלבן ומערבבים ביחד.
3 מורידים מהאש ויוצקים לתבנית קרח.
4 מכניסים למקפיא למשך כ-20 דקות.
5 מוציאים ושמים בשקיות או בקופסה.