עוגיות חמאה וריבה קלות להכנה

מתכון לעוגיות פרח – חמאה וריבה, קל להכין קשה להפסיק לאכול. של הבלוגרית אופל אורן. יש אפשרות להכין אותן חלביות או פרווה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי/פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

185 גרם חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
310 גרם קמח לבן (כוס ו2 כפות)
90 גרם אבקת סוכר (כחצי כוס)
חצי כפית אבקת אפייה
כף תמצית וניל
60 מ"ל תפוזים / חלב (רבע כוס)
קורט מלח
ריבה שאוהבים (או שוקולד, או ממרח אחר)
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת המקסר עם וו גיטרה מניחים את כל היבשים עם החמאה הקרה חתוכה לקוביות עד קבלת פירורים
2 נוסיף את התפוזים עד לאיחוד ראשוני של הבצק! לא לערבב יותר מידיי לאחר הנוזל
3 נכניס למקרר לחצי שעה לקירור
4 מחממים תנור על 170 מעלות
5 נרדד לעובי יחסית דק , ונקרוץ את הצורה הרצויה
6 במחצית מכמות העוגיות שיצאו, נקרוץ באמצע עיגול קטן בעזרת פיה של שקית זילוף
7 מכניסים את העוגיות לתנור ל10-13 דקות, עד שהן מעט זהובות
8 מצננים מעט את העוגיות. מכניסים ריבה לשקית זילוף ומזלפים ככפית ריבה על העוגיות השלמות, מכסים בעוגיות עם החור, מפזרים אבקת סוכר ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות