באטר צ'יקן של אבי ביטון
מתכון מדהים של אבי ביטון לבאטר צ'יקן בקרם קוקוס שישאיר אתכם עם טעם לעוד… הוסיפו מנת אורז בצד ויש לכם מנה מנצחת
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גר פרגית
5 כפות רוטב טנדורי
3 ס"מ ג׳ינג׳ר מגורר
חצי כפית כורכום
חצי פחית קרם קוקוס
כפית שטוחה פפריקה
כפית מלח
מערבבים ומשרים יחד כשעה
לרוטב:
5 כפות שמן קנולה
3 עגבניות קצוצות
1 בצל קצוץ
100 גר קשיו קלוי
צרור כוסברה
1 פלפל צילי אדום
פחית וחצי חלב קוקוס
כוסברה טרייה
5 כפות טנדורי
אופן הכנה
1 בסיר בינוני יוצקים שמן ומטגנים את כל הירקות פרט לכוסברה
2 מוסיפים את הקשיו והחלב קוקוס ומבשלים וטוחנים הייטב בבלנדר מוט
3 במקביל צולים על פלאנצה את הפרגיות
4 מגישים את הפרגיות עם הרוטב כוסברה קצוצה מעל ואורז לבן ליד
טנדורי
אשמח לדעת היכן משיגים/קונים רוטב טנדורי. מחפשת הרבה זמן ולא מוצאת.
אשמח לדעת היכן משיגים/קונים רוטב טנדורי. מחפשת הרבה זמן ולא מוצאת.
חדוה says:
אפשר להשתמש גם ברוטב טיקה
אפשר להשתמש גם ברוטב טיקה
adi says: