באטר צ'יקן של אבי ביטון

מתכון מדהים של אבי ביטון לבאטר צ'יקן בקרם קוקוס שישאיר אתכם עם טעם לעוד… הוסיפו מנת אורז בצד ויש לכם מנה מנצחת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גר פרגית
5 כפות רוטב טנדורי
3 ס"מ ג׳ינג׳ר מגורר
חצי כפית כורכום
חצי פחית קרם קוקוס
כפית שטוחה פפריקה
כפית מלח
מערבבים ומשרים יחד כשעה
לרוטב:
5 כפות שמן קנולה
3 עגבניות קצוצות
1 בצל קצוץ
100 גר קשיו קלוי
צרור כוסברה
1 פלפל צילי אדום
פחית וחצי חלב קוקוס
כוסברה טרייה
5 כפות טנדורי
מתכון לבאטר צ'יקן של אבי ביטון
אופן הכנה
1 בסיר בינוני יוצקים שמן ומטגנים את כל הירקות פרט לכוסברה
2 מוסיפים את הקשיו והחלב קוקוס ומבשלים וטוחנים הייטב בבלנדר מוט
3 במקביל צולים על פלאנצה את הפרגיות
4 מגישים את הפרגיות עם הרוטב כוסברה קצוצה מעל ואורז לבן ליד

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות