קציצות בורי בקארי יפני עם חלב קוקוס

מתכון לקציצות דגים ברוטב קארי וחלב קוקוס טעים ובריא מתוך התכנית “קצת יותר בריא” עם אפרת אנזל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות:
1 קילו בורי טחון/ קצוץ ביד
1 בצל קצוץ דק
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
גרודת 2 לימונים
מלח, פלפל
1 ביצה
100 גרם פנקו
לרוטב:
2 ליטר חלב קוקוס
1/2 שורש ג’ינג’ר קצוץ
2 גבעולי למון גראס
3 שיני שום
1 בצל אדום
100 מ”ל מירין
50 מ”ל סויה
1 טבלית קארי יפני
אופן הכנה
לקציצות:
1 קוצצים היטב את הבצל ועשבי התיבול
2 מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב
3 יוצרים כדורים אחידים, מניחים במגש ומעבירים למקרר למנוחה של חצי שעה
לרוטב:
1 מאדים את הירקות עם מעט שמן בוטנים. מוסיפים את הקארי היפני, מאדים כ-2 דקות
2 מוסיפים את חלב הקוקוס, המירין והסויה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה
3 מכניסים את כדורי הדג ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות