כנאפה קלה להכנה של נוף עתאמנה

כנאפה קלאסית, אותנטית וקלה להכנה של נוף עתאמנה.

צילום: רותם דוזטס
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם חמאה
חצי כוס שמן
2 כוסות סולת
כוס בורגול גס
חצי כוס בורגול דק
חצי כוס סוכר
2 כפות קינמון
2 שקיות אבקת אפיה
חצי אגוז מוסקט
כוס חלב
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
כפית מיץ לימון
20 גרם חמאה
3 כוסות תערובת אגוזים (קשיו, בוטנים קלופים, חצאי שקדים, פיסטוק, פקאנים אגוזי לוז-כל אחד בנפרד) הכל טבעי
אופן הכנה
1 שמים את הבורגול הגס והדק בקערה ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומכסים, משאירים בצד לחצי שעה.
2 מערבבים את הסולת עם השמן והחמאה המומסת ושמים בצד לשעה וחצי.
3 מערבבים את הסולת עם הבורגול בקערה, מוסיפים את אבקת האפיה, הקינמון ואגוז המוסקט ומערבבים.
4 מוסיפים את החלב ומערבבים
5 מורחים תבנית עגולה במעט טחינה גולמית מפזרים פקאנים ומפזרים את התערובת של הסולת והבורגול מעל
6 מרטיבים את היד ומשטחים את הבלילה. מסדרים את מיני האגוזים מעל.
7 שחומם מראש ל200 מעלות למשך חצי שעה עד 40 דקות.
8 מוציאים ומשקים בסירופ סוכר חם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות