סלט בורגול ועגבניות של אפרת סיאצ'י

סלט בורגול זה סלט מרענן, בריא וטעים ברמות. אבל הסלט בורגול הזה? זה משהו מיוחד!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס בורגול עבה/רגיל
1 בצל סגול קטן קצוץ
20 עגבניות שרי חצויות (מומלץ לשלב עגבניות בכמה צבעים)
0.75 כוס עלי כוסברה קצוצים
לתיבול:
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
0.5 כפית מלח
1 מעט פלפל שחור
אופן הכנה
1 להשרות את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך לפחות חצי שעה ולסנן (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן)
2 לערבב את הבורגול עם הבצל, עגבניות השרי והכוסברה ולתבל
3 הסלט נשמר במקרר בקופסה סגורה 2-3 ימים

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות