המבורגר שחיתות של צ’ארלי פדידה 

השף צ’רלי פדידה והשחקן דביר בנדק מכינים המבורגר עסיסי ומושחת מתוך "צ'רלי ודביר בממלכת הבשר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצה:
900 ג׳ בשר בקר מספר 2
50 גרם פטריות שיטקי טחונות לאבקה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית מחית פטריות בטעם כמהין
400 ג׳ כבד אווז
איולי כמהין:
1 כפית מחית פטריות כמהין שחורות
חצי כפית שמן כמהין
2 חלמונים
שליש כוס שמן
כפית חרדל
שליש כפית חומץ
תפוחי אדמה מדורה כרועים:
12 תפוחי אדמה ננסיים מסוג דזירה אפויים בקליפתם עד לריכוך מלא
2 כוסות שמן לטיגון
לכריך:
4 לחמניות בריוש
4 עלי חסה
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות של חצי ס״מ
8 י״ח קורנישו
1 בצל סגול חתוך לטבעות ומטוגן על הפלנצ׳ה
4 פטריות פורטבלה עשויות על גריל
המבורגר של צ’רלי פדידה

אופן הכנה

אופן הכנה
מכינים את הקציצה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בקערת ערבוב ומכניסים לרינג בקוטר 15 ס״מ.
2 מכניסים למקרר למשך שעתיים למנוחה.
3 מחממים גריל/ פלנצ׳ה לטמפרטורה גבוהה וצורבים את ההמבורגר מכל צידיו מניחים מעל נתח של כבד אווז ומכניסים להשלמה בתנור ל 4 דקות נוספות כאשר הכבד אווז מעל.
מכינים איולי כמהין:
1 מערבבים בבול לערבוב חלמונים, חרדל וטורפים עם מטרפה תוך כדי זירזוף של שמן.
2 כשהחלמונים מתאחדים עם השמן מוסיפים את המחית כמהין, שמן כמהין ושליש כפית חומץ.
3 מעבירים לכלי ומכניסים למקרר.
מכינים את תפוחי האדמה:
1 מחממים סיר עם שמן לטמפרטורה של 190 מעלות.
2 קורעים את התפוחי אדמה המבושלים בידיים ומטגנים עד לצבע זהוב ויפה.
3 מוציאים ומפזרים מעט מלח על תפוחי האדמה ומערבבים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות