אגרול בורקס במילוי ירקות לצד רוטב אסייאתי של קרן אגם
מתכון של קרן אגם לאגרול בורקס קל להכנה. מאפה פילו במילוי כרוב, גזר ונבטים. רק לטבול ברוטב טריאקי או סויה – ואוו כמה שזה טעים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
10 אגרולים
10 עלי פילו
2 כפות שמן קנולה
1/2 כרוב פרוס לרצועות דקות
2 גזרים קלופים ופרוסים לרצועות דקות
1 חבילה של נבטים
3-4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1/4 כוס שמן שומשום
2 כפות סויה
1 כפית סילאן
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
להברשה:
שמן זית
1/4 כוס שומשום לבן או שחור
להגשה:
רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק
אופן הכנה
1 בסיר מקפיצים בשמן כרוב, גזר ואת הבצל הירוק.
2 מוסיפים את הנבטים והג'ינג'ר ומערבבים היטב. מסירים מהאש מוסיפים סויה, שמן שומשום, צ'ילי מתוק וסילאן ומערבבים.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4 פורסים עלי פילו על משטח נוח לעבודה, מברישים בשמן או הכי טוב ספריי שמן.
5 מקפלים את העלה לשניים, מניחים מלית ירקות בתחתית, מקפלים משני הצדדים פנימה ומגלגלים לאגרול.
6 חוזרים על הפעולה עד שהמלית נגמרת, מברישים את העלים בשמן זית ומפזרים שומשום. אופים כ: 20-25 דק' עד להשחמה