בורקס דפי אורז דל קלוריות ושומן

המדריך המלא לבורקס מדפי אורז, בסדר אין לזה טעם של בורקס אמיתי אבל זה התחליף המושלם לגרסה דלת קלוריות, דלת שומן ודלת פחמימות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

דפי אורז
1/2 חבילת גבינה לאפייה טוב טעם 5%
100 גרם גבינה צהובה מגורדת 9%
100 גרם גבינת פטה או בולגרית 5%
כף קמח / קורנפלור
ביצה טרופה עם כוס מים
שומשום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
2 מערבבים גבינות עם קמח לבלילה אחידה
3 טורפים ביצה עם מים בקערה מספיק רחבה לטבול בה דף אורז וצלחת נוספת לגילגול הבורקס
4 טובלים 2 דפי אורז בקערת מים עם ביצה ל 10 שניות, מוציאים ומניחים על צלחת שטוחה. בחלק התחתון של דפי האורז מניחים כמות של בערך כף של בלילה, מקפלים קיפול אחד למרכז ואז מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים
5 מניחים את הבורקסים על תבנית עם נייר אפייה
6 מפזרים שומשום בנדיבות מעל כל הבורקסים ומכניסים לתנור ל 50 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      בורקס דפי אורז

       האים שני דפי הורז אמורים להיות אחד על השני ואז למלא בגבינות ? או אחד מקביל לשני וליצור שטח גדול יותר ? .

       האים שני דפי הורז אמורים להיות אחד על השני ואז למלא בגבינות ? או אחד מקביל לשני וליצור שטח גדול יותר ? .
      גלי says:
      • שני דפי אורז אחד על השני. מרטיבים אותם לחוד ומצמידים אותם ואז ממלאים. ככה הבורקס יוצא קריספי ומושלם

        שני דפי אורז אחד על השני. מרטיבים אותם לחוד ומצמידים אותם ואז ממלאים. ככה הבורקס יוצא קריספי ומושלם
        adi says:

    אולי יעניין אותך גם: