חם מהתנור: מיני בורקס במילוי גבינה ומנגולד של מיקי שמו

מיני בורקס שכיף להגיש לחברים מתוך התוכנית “מיקי שמו אופה מהלב”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ- 12 יחידות:
1 חבילת בצק עלים
למלית:
1 חבילת עלי מנגולד
3 כפות שמן זית
25 גרם חמאה
150 גרם גבינה בולגרית מגורדת
מעט צ’ילי יבש
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי:
1 ביצה
100 גרם פרמז’ן
1 כף קמח
מעט צ’ילי יבש
מלח
אופן הכנה
1 שוטפים וקוצצים היטב את עלי המנגולד.
2 מחממים שמן זית וחמאה בסיר.
3 מניחים את עלי המנגולד בסיר ומבשלים כ- 15 דקות, עד לריכוך. מצננים.
4 מוסיפים לעלי המנגולד את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
5 מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מחממים תנור ל- 190 מעלות.
7 פורסים את בצק העלים על גבי משטח העבודה. חוצים אותו ל- 12 מלבנים שווים.
8 מניחים מהמלית על כל מלבן בצק ומקפלים למשולש.
9 מניחים את המלבנים בתבנית עם נייר אפייה.
10 מערבבים את חומרי הציפוי פרט לביצה.
11 מברישים את המאפים בביצה טרופה וטובלים בתערובת הציפוי.
12 אופים כ- 20 דקות. מגישים חם לצד ביצה קשה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות