אסאדו מפורק של צ’ארלי פדידה – מנה אלוהית בניחוח אסייתי

השף צ’רלי פדידה והשחקן דביר בנדק מכינים אסאדו מפורק בניחוח אסייתי מתוך "צ'רלי ודביר בממלכת הבשר"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג שפונדרה
1 גזר חתוך לפרוסות
1 בצל קלוף וחתוך לקוביות גדולות
1 ענף סלרי
3 ראשי שום
500 גרם קמח
7 גרם שמרים יבשים
10 גרם מלח
10 גרם סוכר
2 כפות שמן זית

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים סיר בעל תחתית עבה , מוסיפים שמן ומתחילים לטגן את הירקות עד לצבע זהוב ויפה. מוציאים ומניחים בצד.
2 מוסיפים לאותו סיר שמן וצורבים מעט את השפונדרה מכל צדדיה.
3 מוסיפים את הירקות שצרבנו ומאחדים עם הבשר.
4 מוסיפים רוטב של צ’אטני, ממלאים במים עד למעל גובה הבשר ומביאים לרתיחה.
5 מכסים בניר אפייה ורדיד אלומיניום ומכניסים את הסיר לתנור בטמפרטורה של 170 מעלות למשך כ 4 שעות או עד שהבשר מתפרק.
6 מוציאים את הבשר הרך, מפרקים בעזרת מזלג ומניחים בקערה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות