שולבטה תבשיל בורגול עם גזר וקישואים
מתכון טעים וקל להכנה -בורגול עם גזר וקישואים ברוטב עגבניות, תוספת נהדרת לכל מנה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 1 כוסות בורגול
1 בצל לבן קצוץ
1/4 כוס שמן זית
2 גזרים
2 קישואים
2 עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
קורט מלח
1/2 כף פלפל שחור
3 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
1 משרים את הבורגול כ-20 דקות ומסננים
2 בסיר מחממים שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים כ- 5 דק'
3 את הקישואים, העגבניות והגזר קוצצים לקוביות
4 מוסיפים לסיר וממשיכים לטגן לעוד 5 דק'
5 מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים גם את הבורגול והמים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה
6 מכסים, מעבירים לאש הנמוכה ביותר ומבשלים 20 דקות.
7 בתאבון!