שולבטה תבשיל בורגול עם גזר וקישואים
מתכון טעים וקל להכנה -בורגול עם גזר וקישואים ברוטב עגבניות, תוספת נהדרת לכל מנה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 1 כוסות בורגול
1 בצל לבן קצוץ
1/4 כוס שמן זית
2 גזרים
2 קישואים
2 עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
קורט מלח
1/2 כף פלפל שחור
3 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
1 משרים את הבורגול כ-20 דקות ומסננים
2 בסיר מחממים שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים כ- 5 דק'
3 את הקישואים, העגבניות והגזר קוצצים לקוביות
4 מוסיפים לסיר וממשיכים לטגן לעוד 5 דק'
5 מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים גם את הבורגול והמים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה
6 מכסים, מעבירים לאש הנמוכה ביותר ומבשלים 20 דקות.
7 בתאבון!
טעון שיפור
התבשיל טעים אבל… יש לרסק את הקישואים והגזר ולא לחתוך לקוביות. הם לא מתרככים מספיק, בוודאי שלא בזמני הבישול שצוינו. כמו כן כדאי להוסיף קצת תיבול. אני הוספתי קצת כורכום.
התבשיל טעים אבל... יש לרסק את הקישואים והגזר ולא לחתוך לקוביות. הם לא מתרככים מספיק, בוודאי שלא בזמני הבישול שצוינו. כמו כן כדאי להוסיף קצת תיבול. אני הוספתי קצת כורכום.
רונית says: