סלט בורגול ורימונים טעים ברמות
מתכון מושלם לסלט בורגול ורימונים מעולה וטעים
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כוסות בורגול
3 כוסות גרגירי רימון
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס נענע קצוצה
1 עגבניה קצוצה דק
מיץ מ-2 לימונים טריים
2 כפות שמן זית
1 כפית רכז רימונים
2 כפיות סוכר חום
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 משרים את הברוגול במים רותחים כ-20 עד שהוא מתרכך ובסוף ההשרייה מסננים.
2 שמים בצנצנת את מיץ הלימון, שמן הזית, רכז הרימונים, הסוכר החום, המלח והפלפל ומשקשקים אותה היטב על מנת לערבב את המרכיבים לכדי רוטב אחיד
3 מכניסים את הבורגול לקערה יחד עם גרגירי הרימון, העגבניה הקצוצה ועשבי התיבול הקצוצים, מוזגים את הרוטב, מערבבים הכל יחד ומגישים.