בחש בוכרי – אורז בוכרי עם בשר ועשבי תיבול

מתכון מושלם לבחש – אורז בוכרי עם בשר ועשבי תיבול, מנה עשירה וקלה להכנה שגם ילדים ישמחו לאכול, ארוחה בסיר אחד

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שמן קנולה
1 בצל לבן קצוץ
500 גרם בשר בקר טחון
1 ק"ג אורז פרסי קלאסי
5 חבילות כוסברה קצוצה
6 כוסות מים רותחים
1 כף מלח גס
1 כף פלפל גרוס
אופן הכנה
1 בסיר רחב עם שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות
2 מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפרקים תוך כדי עד שמחליף את צבעו
3 שוטפים את האורז, מסננים ומוסים לסיר יחד עם הכוסברה הקצוצה ומערבבים
4 מוסיפים את כוסות המים (על כל כוס אורז, כוס וחצי מים) ומביאים לרתיחה
5 מתבלים במלח ובפלפל, מעבירים לאש קטנה
6 מכסים את הסיר ומבשלים לעוד כ – 30 דק'
7 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות