מתכון לכנפיים ברוטב בפאלו בגריל פנימי נינג'ה

בא לכם באקט מול הטלויזיה? כנפיים ברוטב באפלו שלא תצליחו להפסיק לאכול בנינג'ה גריל!

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קילו כנפיים (אם אפשר, עדיף חצויות)
מעט שמן
כפית מלח
כפית פלפל גרוס
כפית אבקת שום
חצי כפית פלפל לבן
לרוטב הבאפלו
¼ כוס רוטב סרירצ׳ה
¼ כוס רוטב סריראצ׳ה פלפלים וצ׳ילי
4 כפות דבש
שומשום
בצל ירוק
אופן הכנה
1 מיבשים היטב את הכנפיים, מעבירים לקערה. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים ומערבבים היטב (אם רוצים אקסטרה קריספיות, מולץ להוסיף גם 2 כפות קונפלור ולערבב היטב עם הכנפיים, התבלינים והשמן). מדליקים את הנינג׳ה על תוכנית טיגון באוויר בחום של 200 מעלות למשך 20 דק (אם אתם אוהבים את הכנפיים שלכם קריספיים יותר, אפשר בכיף גם 25 דק׳). כמו כן מומלץ להפוך באמצע הבישול את הכנפיים לצלייה אחידה יותר.
2 בזמן שהכנפיים בגריל, נכין את רוטב הבאפלו: בקערה מתאימה בגודלה לכל הכנפיים ועוד קצת מקום לערבוב, מערבבים את כל חומרי הגלם של הרוטב – הסריראצ׳ה, הפלפלים והדבש.
3 כאשר הכנפיים מוכנות ממוציאים אותן ישירות לתוך הרוטב, מערבבים היטב, ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעט שומשום ובצל ירוק, ומגישים, בתאבון.
@ninja.il

בא לכם באקט מול הטלויזיה? כנפיים ברוטב באפלו שלא תצליחו להפסיק לאכול בנינג'ה גריל! שריג היבואן הרשמי #אוכל #כנפיים #עוף #מתכון #נינג׳ה איך מכינים? מתכון לכנפיים באפלו בנינג׳ה גריל ביתי – טיגון באוויר מצרכים: קילו כנפיים (אם אפשר, עדיף חצויות) מעט שמן כפית מלח כפית פלפל גרוס כפית אבקת שום חצי כפית פלפל לבן לרוטב הבאפלו – ¼ כוס רוטב סרירצ׳ה ¼ כוס רוטב סריראצ׳ה פלפלים וצ׳ילי 4 כפות דבש שומשום בצל ירוק אופן ההכנה – מיבשים היטב את הכנפיים, מעבירים לקערה. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים ומערבבים היטב (אם רוצים אקסטרה קריספיות, מולץ להוסיף גם 2 כפות קונפלור ולערבב היטב עם הכנפיים, התבלינים והשמן). מדליקים את הנינג׳ה על תוכנית טיגון באוויר בחום של 200 מעלות למשך 20 דק (אם אתם אוהבים את הכנפיים שלכם קריספיים יותר, אפשר בכיף גם 25 דק׳). כמו כן מומלץ להפוך באמצע הבישול את הכנפיים לצלייה אחידה יותר. בזמן שהכנפיים בגריל, נכין את רוטב הבאפלו: בקערה מתאימה בגודלה לכל הכנפיים ועוד קצת מקום לערבוב, מערבבים את כל חומרי הגלם של הרוטב – הסריראצ׳ה, הפלפלים והדבש. כאשר הכנפיים מוכנות ממוציאים אותן ישירות לתוך הרוטב, מערבבים היטב, ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעט שומשום ובצל ירוק, ומגישים, בתאבון.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה
קרדיטים: Studio Edge

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם