מתכון לכנפיים ברוטב בפאלו בגריל פנימי נינג'ה
בא לכם באקט מול הטלויזיה? כנפיים ברוטב באפלו שלא תצליחו להפסיק לאכול בנינג'ה גריל!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קילו כנפיים (אם אפשר, עדיף חצויות)
מעט שמן
כפית מלח
כפית פלפל גרוס
כפית אבקת שום
חצי כפית פלפל לבן
לרוטב הבאפלו
¼ כוס רוטב סרירצ׳ה
¼ כוס רוטב סריראצ׳ה פלפלים וצ׳ילי
4 כפות דבש
שומשום
בצל ירוק
אופן הכנה
1 מיבשים היטב את הכנפיים, מעבירים לקערה. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים ומערבבים היטב (אם רוצים אקסטרה קריספיות, מולץ להוסיף גם 2 כפות קונפלור ולערבב היטב עם הכנפיים, התבלינים והשמן). מדליקים את הנינג׳ה על תוכנית טיגון באוויר בחום של 200 מעלות למשך 20 דק (אם אתם אוהבים את הכנפיים שלכם קריספיים יותר, אפשר בכיף גם 25 דק׳). כמו כן מומלץ להפוך באמצע הבישול את הכנפיים לצלייה אחידה יותר.
2 בזמן שהכנפיים בגריל, נכין את רוטב הבאפלו: בקערה מתאימה בגודלה לכל הכנפיים ועוד קצת מקום לערבוב, מערבבים את כל חומרי הגלם של הרוטב – הסריראצ׳ה, הפלפלים והדבש.
3 כאשר הכנפיים מוכנות ממוציאים אותן ישירות לתוך הרוטב, מערבבים היטב, ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעט שומשום ובצל ירוק, ומגישים, בתאבון.
