בודין דה פאן של מיקי שמו – ברד פודינג

יש כאלה שיקראו לזה פרנץ' טוסט או ברד פודינג ויש כאלה שיגידו "לחם אבוד" אבל לנוסח הארגנטינאי קוראים בודין דה פאן מתוך “אופים עולם” עם מיקי שמו וירדן הראל – פרק ארגנטינה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטופי
250 מ”ל סוכר
150 מ”ל מים
50 מ״ל שמנת מתוקה
לעוגה
240 מ”ל חלב- 1 כוס.
250 מ”ל שמנת מתוקה- 1 מיכל.
2 יחידות ביצים. במידה “L”.
50 גר’ סוכר- 4/1 כוס.
1 כפית תמצית וניל איכותית.
4 לחמניות יבשות פרוסות או 3 מאפים יבשים פרוסים (כמו בריושים אישיים, קרואסונים וכו’)-350 גרם
אופן הכנה
1 מרתיחים במחבת את כל החומרים של הטופי יחד ומערבבים עד לקבלת תערובת טופי.
2 טיפ: לערבב כל זמן שהתערובת על האש ולעבוד על אש נמוכה כדי שלא תישרף.
3 מסירים מן האש, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לאחידות.
4 בסיר מבשלים תוך כדי ערבוב עם “מטרפה” ידנית את כל החומרים עד לבעבוע. למעט ה”שאריות של המאפים היבשים”. חשוב לעבוד על אש בינונית – נמוכה ולערבב כל הזמן.
5 שופכים לקערה רחבה שבתוכה ה”מאפים היבשים הפרוסים” את התערובת החמה ודואגים שכל ה”מאפים היבשים הפרוסים” יושרו בתערובת כחצי שעה מסננים.
6 מתיזים תרסיס שמן בטעם חמאה על התבנית ומוזגים לתבנית באורך 30 ס”מ (כמו אינגליש קייק)
7 אופים ב- 170 מעלות כ-40 דקות.
8 שופכים את הטופי על גבי העוגה, מצננים ומגישים.
9 שומרים בכלי אטום יום אחד או במקרר כ-5 ימים ולפני הגשה מחממים ב- 170 מעלות.
ברד פודינג של מיקי שמו
ברד פודינג של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות