ברוסקטה עם סלט טונה ואגסי בוסק חלודים של יובל בר-נר

לפעמים מתחשקת ארוחה קלה וטעימה. בגט קלוי עם סלט טונה פיקנטי ואגסים תמיד משמח ועושה את העבודה.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 אגסי בוסק אמריקאיים
8 פרוסות בגט/ 4 פרוסות לחם כפרי
מעט שמן זית
2 קופסאות טונה בשמן
2 גבעולי סלרי אמריקאי, קצוצים
1 בצל לבן קצוץ
2 כפות מיונז לייט
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מורחים את פרוסות הבגט במעט שמן זית וקולים על מחבת חמה או בתנור חם במשך כמה דקות.
2 מסננים את הטונה המשומרת מהשמן. מערבבים עם הבצל הקצוץ, הסלרי, המיונז ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את האגסים לגפרורים ומוסיפים לסלט.
3 מניחים מהסלט על פרוסות הבגט הפריכות ומגישים. כדאי לקשט בעלי סלרי.

טיפ: אגסים אמריקאים, ירוקים, אדומים וחלודים נהדרים, עסיסיים ומתוקים כשהם בשלים והצוואר שלהם מתחיל להתרכך. חכו בסבלנות. כשהאגסים הבשילו, שימו אותם במקרר והם יישמרו לעוד שבוע לפחות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות