מוס שוקולד ברולה של דודו אוטמזגין

בא לכם להרשים את האורחים? תגישו להם את הקינוח הבא

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבסיס הבראוניז:
100 גרם חמאה
75 גרם שוקולד
2 ביצים
120 גרם סוכר
50 גרם קמח
תרסיס שמן פאם
למוס השוקולד:
100 גרם חמאה
210 גרם שוקולד מריר
5 חלמונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
5 חלבונים
20 גרם סוכר
לקרם הברולה:
50 מ"ל חלב
50 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם חלמון ביצה
25 גרם אבקת סוכר
0.5 מקל וניל
לקישוט:
250 גרם שוקולד מריר מומס
אופן הכנה
בסיס הבראוניז:
1 ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו או על גבי בן מארי
2 בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הסוכר והקמח
3 וצקים באיטיות את מסת החמאה והשוקולד למסת הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
4 משמנים תבנית ווצקים את המסה לתבנית המשומנת
5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 20 דקות
מוס השוקולד:
1 ממיסים את החמאה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה וקבלת מסה אחידה
2 מוסיפים את החלמונים באיטיות, מערבבים היטב ומניחים בצד
3 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ומוסיפים אותו בתנועות קיפול למסת השוקולד
4 מקציפים את השמנת מתוקה ומאחדים יחד עם מסת השוקולד וקציפת החלבונים
קרם הברולה:
1 מרתיחים את החלב והשמנת עד לסף רתיחה
2 בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים ואבקת הסוכר ומאחדים בהדרגה את שתי המסות
3 יוצקים את המסה לרינג בקוטר 22 מרופד בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 110 מעלות 40 דקות
4 מצננים ומעבירים למקפיא
הרכבת העוגה:
1 מניחים את תחתית הבראוניז, על גביה יוצקים מחצית ממוס השוקולד המריר, על גביו מניחים את שכבת הברולה ויוצקים את המחצית הנותרת של מוס השוקולד. מעבירים להתייצבות במקפיא
2 יוצרים פרח מן השוקולד המריר המומס, מניחים על גבי העוגה ומגישים
מוס שוקולד. צילום: shutterstock

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות