בראוניז שוקולד ב-10 דקות עבודה של שחר ואורן

שחר ואורן , זוג הבלוגרים מהאינסטגרם והטיקטוק עם מתכון מושלם לבראוניז – עוגה שוקולדית ומדהימה שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
כשר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בראוניז
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
60 גרם אבקת קקאו (חצי כוס)
3 ביצים
300 גרם סוכר (כוס וחצי)
10 גרם אבקת אפייה (שקית אחת)
140 גרם קמח (כוס)
חצי כוס אגוזים קצוצים
חצי כפית מלח גס
בראוניז שוקולד של שחר ואורן
בראוניז שוקולד של שחר ואורן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 180 מעלות
2 ממיסים את השוקולד, החמאה והקקאו בקערה על סיר עם מים חמים (בן מארי)
3 בקערה נפרדת מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
4 מאחדים בין שתי התערובות.
5 מנפים פנימה אבקת אפיה וקמח ומקפלים יחד לאיחוד.
6 מוסיפים אגוזים ומלח ומקפלים עד לפיזור אחיד.
7 מעבירים לתבנית ומשטחים.
8 אופים על טורבו למשך 20 עד שמתקבל קרום יפה וסדוק והעוגה תפוחה.
9 נותנים לה להתקרר מעט, מחלצים מהתבנית, חותכים את השוליים וחותכים לקוביות.
10 את השאריות מנשנשים, אבל לקוביות ניתן לנוח בתוך קופסה ונזלול מחר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות