בראוניז שוקולד ב-10 דקות עבודה של שחר ואורן
שחר ואורן , זוג הבלוגרים מהאינסטגרם והטיקטוק עם מתכון מושלם לבראוניז – עוגה שוקולדית ומדהימה שאי אפשר להפסיק לאכול
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
כשר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בראוניז
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
60 גרם אבקת קקאו (חצי כוס)
3 ביצים
300 גרם סוכר (כוס וחצי)
10 גרם אבקת אפייה (שקית אחת)
140 גרם קמח (כוס)
חצי כוס אגוזים קצוצים
חצי כפית מלח גס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 180 מעלות
2 ממיסים את השוקולד, החמאה והקקאו בקערה על סיר עם מים חמים (בן מארי)
3 בקערה נפרדת מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
4 מאחדים בין שתי התערובות.
5 מנפים פנימה אבקת אפיה וקמח ומקפלים יחד לאיחוד.
6 מוסיפים אגוזים ומלח ומקפלים עד לפיזור אחיד.
7 מעבירים לתבנית ומשטחים.
8 אופים על טורבו למשך 20 עד שמתקבל קרום יפה וסדוק והעוגה תפוחה.
9 נותנים לה להתקרר מעט, מחלצים מהתבנית, חותכים את השוליים וחותכים לקוביות.
10 את השאריות מנשנשים, אבל לקוביות ניתן לנוח בתוך קופסה ונזלול מחר