פשטידת ברוקולי של אפרת סיאצ'י

רוצים לתקתק ארוחה ואין לכם רעיון? אפרת סיאצ'י במתכון לפשטידת ברוקולי שמכינים בקלי קלות וטעימה למות!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

800 גרם ברוקולי מבושל מפורק לפרחים (ניתן להשתמש במקום בשקית ברוקולי קפואה)
3 ביצים
3 כפות קמח לבן/מלא
0.5 כפית אבקת אפיה
1 קופסת גבינת קוטג’ (250 גרם)
3 כפות גבינה בולגרית מפוררת
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
לתיבול:
1 כף שטוחה אבקת מרק (פרווה), מלח, פלפל שחור
אופן הכנה
1 יש לחלוט את פרחי הברוקולי במים רותחים במשך כ-10 דקות עד שמעט מתרככים (עד שמזלג ננעץ בקלות בברוקולי) ולסנן. ניתן להשתמש בשקית ברוקולי קפואה ובכך לחסוך זמן
2 לחתוך את הברוקולי ולהעביר לקערה. להוסיף את יתר החומרים, לתבל ולערבב
3 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות
הערה:
1 ניתן להכין פשטידה פרווה ולוותר על הגבינות

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות