קציצות ברוקולי פשוטות וטעימות

מתכון מהיר וקל להכנה של קציצות ברוקולי פשוטות וטעימות

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם ברוקולי
3 שיני שום כתושות
חצי בצל קצוץ
1 כוס פירורי לחם
2 ביצים
חצי כוס גבינת צהובה מגוררת
חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת
1 כפית תבלין תימין יבש
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
2 במחבת קטנה מחממים שמן ומטגנים בצל ושום כ- 7 דקות עד לריכוך ומעבירים לקערה.
3 משרים את הברוקולי במים רותחים עד שהוא מתרכך מעט.
4 לאחר ההשריה מייבשים את הברוקולי היטב וקוצצים אותו דק מאוד.
5 את הברוקולי מוסיפים לקערה עם הבצל והשום ומוסיפים בה גם את פירורי הלחם, הביצים, הגבינות והתבלינים ומערבבים הכל יחד לכדי בלילה אחידה וסמיכה.
6 כשהבלילה מוכנה יוצרים ממנה קציצות בעובי של כ- 1 ס"מ ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 את התבנית עם הקציצות מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים במשך כ-15 דקות, לאחר מכן הופכים את הקציצות ושאירים לאפייה עוד כ-10 דקות עד לכדי הזהבה קלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות