פשטידת ברוקולי וגבינות דלת קלוריות
מתכון לפשטידת ברוקולי קלה להכנה ודלת קלוריות, אפשר לשים כל ירק אחר המתכון הוא בסיסי לחלוטין וכל ירק יעבוד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם ברוקולי, טרי או קפוא
בצל קצוץ
1 קוטג'
1 גביע יוגורט
3 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 כף תימין יבש
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף ומסירים מהאש
2 מפרקים את הברוקולי לפרחים, שמים בקערה עם מים חמים ל 10 דקות לריכוך. אם הברוקולי קפוא אפשר לדלג על השלב הזה
3 מערבבים בקערה גדולה את כל הרכיבים, כולל הבצל והברוקולי
4 משמנים תבנית 25X30 ושופכים אליה את תערובת הפשטידה
5 מכניסים לתנור ל-45 דקות על 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה