עוגת בריוש גבינה קרואסון שקדים של בונז'ור

מתכון קל להכנה של מעיין שטרודל לעוגת בריוש גבינה בסגנון משודרג של קרואסון שקדים של בונז'ור. הכי טעים שיש!

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה:
2 עוגות בריוש גבינה פס של בונז׳ור
לקרם שקדים:
100 גרם שקדים טחונים
ביצה
100 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
גרידת לימון
לציפוי:
ביצה טרופה
חופן שקדים פרוסים
להגשה: אבקת סוכר
אופן הכנה
1 להכנת קרם השקדים, מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבל קרם אחיד ללא גושי חמאה.
2 מורחים את הקרם מעל שתי העוגות, מפזרים מעליו חופן של שקדים פרוסים
3 מורחים מעל ביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות לכ-15 דקות עד שהקרם מתייצב והשקדים מזהיבים.
4 מגישים עם אבקת סוכר בנדיבות. חג שמח!

ניתן להשיג, בין היתר, בבתי המאפה הבאים: מאפיית בונז'ור הרצליה, מאפיית בונז'ור בית שאן, מאפיית בונז'ור זיכרון יעקב, Lalita Bakery תל-אביב, מאפיית ליפסקי תל-אביב, הטאבוניה תל-אביב, מאפה הכפר תל-אביב, קפה עגנון ירושלים, הונגריה המתוקה באר-שבע, מאפיית אגמי עכו, מאפיית אגמי חיפה, ריף קפה חיפה, לחם עפרי קריית אתא, בית מאפה גולדה טבריה, מאפיית גבריאל עפולה, ובפינות אפייה ברשתות שיווק שונות. הכנתו של המוצר הסופי אינה מתבצעת על ידי אסם/בונזור והינה באחריותה הבלעדית של נקודות המכירה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם