עוגת בריוש גבינה במילוי קרם פטיסייר שוקולד של בונז'ור
מתכון קל להכנה של אביאור ספיר לעוגת בריוש גבינה במילוי מטריף של קרם פטיסייר שוקולד. וואו כמה שזה טעים!
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגה:
2 עוגות בריוש גבינה פס של בונז׳ור
שוקולד מומס לזילוף
שברי מקופלת
אבקת סוכר
לקרם פטיסייר:
500 גרם חלב
100 גרם שוקולד
4 חלמונים
120 גרם סוכר
60 גרם קורנפלור
אופן הכנה
לקרם פטיסייר:
1 בסיר על אש נמוכה נוסיף את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד
2 נערבב היטב כל הזמן עד לקבלת קרם סמיך
3 נכבה את האש ונוסיף את השוקולד הקצוץ או המטבעות
4 נערבב היטב עד להמסה ואיחוד
5 נעביר לקערה ונכסה היטב את הקרם עם ניילון על מנת למנוע קרום
6 נכניס למקרר לשלוש שעות להתייצבות
7 נעביר לשקית זילוף
להרכבת העוגה:
1 נחצה את העוגה באמצע לשניים
2 נזלף את קרם הפטיסייר על החלק התחתון של העוגה
3 נזלף גם שוקולד מומס
4 נפזר שברי מקופלת
5 נסגור עם החצי העליון של העוגה
6 נפזר אבקת סוכר ושברי מקופלת מעל

ניתן להשיג, בין היתר, בבתי המאפה הבאים: מאפיית בונז'ור הרצליה, מאפיית בונז'ור בית שאן, מאפיית בונז'ור זיכרון יעקב, Lalita Bakery תל-אביב, מאפיית ליפסקי תל-אביב, הטאבוניה תל-אביב, מאפה הכפר תל-אביב, קפה עגנון ירושלים, הונגריה המתוקה באר-שבע, מאפיית אגמי עכו, מאפיית אגמי חיפה, ריף קפה חיפה, לחם עפרי קריית אתא, בית מאפה גולדה טבריה, מאפיית גבריאל עפולה, ובפינות אפייה ברשתות שיווק שונות. הכנתו של המוצר הסופי אינה מתבצעת על ידי אסם/בונזור והינה באחריותה הבלעדית של נקודות המכירה.