ביצה עלומה על בריוש קלוי ודוקסל פטריות של צ'רלי פדידה – ארוחת בוקר של מלכים

צ'רלי פדידה מציג ארוחת בוקר מנצחת. מתוך התוכנית: "אלופים במטבח"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לביצים
4 ביצים גדולות וטריות
¼ כפית שמן כמהין
מעט מלח ים
1 כפית עירית קצוצה
לפטריות המוקפצות
8 פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 פטריות פורטובלו פרוסות דק
2 פטריות מלך היער חתוכות ל-4 לאורך
תרסיס שמן זית של פאם
חופן עלי תרד
מלח ופלפל לפי הטעם
לקארי מיונז
2 כפות מיונז
1 כף קארי אדום
1 כף מים
להגשה
4 פרוסות בריוש (או חלה מתוקה)
אופן הכנה
הקארי
1 מערבבים את כל המצרכים עד לאיחוד הטעמים.
הביצים
1 מרפדים 4 קעריות מרק קטנות בניילון נצמד (כ – 40 ס”מ על כל קערה).
2 שוברים ביצה לתוך הקערה המרופדת ומתבלים את הביצים במלח ים, עירית קצוצה ונגיעה של שמן כמהין.
3 עוטפים את הביצה בניילון ויוצרים סוכרייה (קושרים על מנת שלא ייפתח).
4 מכניסים לסיר עם מים חמים (כ – 80 מעלות) ומבשלים במשך כ – 5 דקות.
הפטריות
1 מרססים את הפטריות בתרסיס שמן זית של פאם ומקפיצים במחבת חמה עד להזהבה של הפטריות. מוסיפים תרד ומניחים בצד.
קליית הבריוש
1 באותה מחבת מרססים תרסיס שמן זית של פאם וקולים 4 פרוסות בריוש (או חלה מתוקה).
הרכבת המנה
1 מסדרים את הפטריות והתרד על גבי הבריוש. מסירים בזהירות את הניילון הנצמד מהביצה ומניחים על גבי התרד, יוצקים מעט רוטב קארי אדום ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות