ברזאולה ביתית מבית מסעדת "מיטשוס"

רוצים להרגיש באיטליה? המתכון המושלם לברזאולה תוצרת בית כמו במסעדות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 נתח סינטה גוש במשקל 5 – 4 ק”ג
4 כוסות זרעי כוסברה
4 כוסות מלח
4 כוסות סוכר
אופן הכנה
1 מנקים את הנתח.
2 מתבלים את הנתח בזרעי כוסברה.
3 עוטפים את הנתח המתובל בבד.
4 מפזרים שכבה מכובדת של מלח וסוכר על גבי תבנית (תחילה את המלח ומעליו את הסוכר)
5 שמים מעל השכבות את הבשר ומוסיפים סוכר ומעליו מלח.
6 שמים את התבנית בקירור למשך 3 שבועות בטמפרטורה של 4 – 0 מעלות.
7 מוציאים את הנתח מקירור.
8 פורסים אותו לרצועות דקיקות במיוחד.
9 הגשה: מגישים על ברוסקטה טריה עם מעט שמן זית וצלפים, לצד כוס בירה טובה.
ברזאולה ביתית מבית מסעדת מיטשוס
ברזאולה ביתית מבית מסעדת מיטשוס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות