מאפה בצק עם גבינת ברי בטאבון נינג'ה
עם טאבון של נינג'ה יש לכם אין סוף אפשרויות לארוחות שחיתות בבית. מאפה בצק (כמו פיצה) עם גבינת ברי באמצע. לוקחים חתיכת בצק וטובלים בגבינה למקסימום פאן!
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ¾ כוסות קמח (אפשר להשתמש בקמח רגיל או קמח פיצה)
1 ½ כוסות מים פושרים
8 גרם שמרים יבשים
3 כפות שמן זית
כף שטוחה מלח
1 ½ כפיות סוכר
גבינת ברי/קממבר
שמן זית לזילוף
דבש לזילוף
טימין
@ninja.il אין סוף אפשרויות למאפים עם הטאבון אובן החיצוני החדש של נינג'ה המתכון המלא באתר ערוץ האוכל שריג היבואן הרשמי #מאפה #טאבון #נינג׳ה ♬ original sound – נינג׳ה
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את הקמח עם המלח ויתר המרכיבים היבשים עד לפיזור אחיד שלהם בקמח. מוסיפים את יתר המרכיבים הרטובים ולשים עד לקבלת בצק. משמנים את תחתית הקערה במעט שמן זית, מניחים את הבצק שקיבלנו, ומורחים גם אותו במעט שמן זית כדי שלא יתייבש בתפיחה ושלא ידבק לקערה.
2 מכסים בניילון ומניחים לתפיחה של מינימום שעה במקום חמים או למשך 24 שעות במקרר.
3 מוציאים. מחלקים את הבצק למספר המנות שנרצה ונותנים לו תפיחה נוספת של חצי שעה.
4 לוקחים כדור בצק, מקמחים היטב ומניחים על משטח עבודה מקומח היטב. בעזרת האצבעות משטחים את מרכז העיגול בקוטר של גבינת הברי/קממבר שיש לנו. מניחים במרכז הבצק את גבינת הברי/קממבר, חורצים בגבינה חריצים בתבנית שתי וערב, יוצקים מעט שמן זית על הגבינה ומפזרים מעט עלי טימין טריים, ומעבירים לטאבון שחומם מראש בתוכנית ״פיצה״ בחום של 370 מעלות, למשך כ- 7-8 דק׳ עד שהמאפה מקבל השחמה יפה בדפנות והגבינה נמסה היטב.
5 מוציאים, מזלפים מעט דבש, ומגישים. בתאבון.
6 תהנו!