ברד פודינג לחם וחמאה של אנה בריימן

הקינוח האהוב על הנסיכה דיאנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פרוסות לחם לבן טרי
3 ביצים
450 מ"ל חלב
280 גרם חמאה מומסת
50 גרם צימוקים
180 גרם סוכר חום דמררה
1 תמצית וניל
1 מוסקט טחון – לפי הטעם
1 קינמון טחון – לפי הטעם
שקדים פרוסים לקישוט
אופן הכנה
1 מורידים לכל פרוסות הלחם את הקשה, חותכים למשולשים וטובלים בחמאה
2 מסדרים בתבנית שכבה תחתונה מהלחם
3 מעל השכבה מפזרים באופן שווה צימוקים ולאחר מכן מכסים אותם בשכבה נוספת של משולשי לחם
4 בקערה מערבבים את הביצים, החלב ושאר המצרכים ושופכים את התערובת לתבנית
5 מניחים את התבנית לנוח כחצי שעה
6 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומכניסים את התבנית ל-40 דק’ עד שהלחם מזהיב
7 לקישוט ניתן לפזר למעלה שקדים פרוסים
ברד פודינג
צילום: ליאור לאטי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: