חלה במילוי ברד פודינג של עומר מילר לצד קוקטייל פירותי ומתקתק

הקינוח הבריטי המפורסם של לחם ממולא בעצמו עם תוספות מתוקות לצד קוקטייל פירותי, מתוך “טעים אש” עם עומר מילר.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לחם פודינג
1 חלה
6 חלמונים
1/3 כוס סוכר לבן
50 גרם חמאה
1 כוס שמנת מתוקה
גרגירים ממקל וניל אחד
להגשה
3 בננות
אבקת סוכר
קוקטיל פרוטי
45 מ”ל קוניאק רמי מרטן V.S.O.P
15 מ”ל ליקר בולס ליצ’י
15 מ”ל רוטן וורדים
15 מ”ל מיץ לימון
20 מ”ל מיץ רימונים
לקישוט הקוקטייל
אוכמניות
פרחים אכלים
אופן הכנה
לחם פודינג
1 חותכים החלה במרכזה ולאורכה , מרוקנים את כל פנים החלה תוך כדי שמירה על המעטפת החיצונית שלה.
2 חותכים את תוכן החלה לחתיכות קטנות ומניחים בקערה.
3 טורפים את החלמונים ושמים בקערה מעל הלחם.
4 מוסיפים את הסוכר הלבן, גרגירי מקל הוניל, השמנת המתוקה והחמאה ומערבבים היטב.
5 מחזירים את התערובת לתוך החלה ומכסים אותה עם חלקה העליון.
6 עוטפים את החלה בנייר אפיה ועוטפים אותו ברדיד אלומיניום.
7 מכניסים את החלה לטאבון למשך כ – 10 דקות.
8 מגישים לצד פרוסות בננות טריות ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה.
קוקטיל פרוטי – היי גארדן של דניאל קיסלסי, “הכרם”
1 ממלאים שייקר עם קרח ומוזגים לתוכו את כל מרכיבי הקוקטייל.
2 משקשקים היטב ומסננים לתוך כוס קופ קרה.
3 מקשטים בעזרת שיפודי אוכמניות ופרחים אכילים.
ברד פודינג של עומר מילר
ברד פודינג של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות