ברד פודינג מקרואסונים עם רימונים שקדים
קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע
קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
שעה ו-5 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
ברד פודינג
6 יחידות קרואסוני חמאה גדולים או שוקולד (אפשר גם כאלה מאתמול)
4 כוסות חלב 3%
2 חלמונים M
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1/2 כוס קוקוס טחון
1 כף קינמון טחון
1/2 כוס שקדים טבעיים מעורבבים עם אגוזים, שקדים, קשיו, צימוקים
1 כוס גרגירי רימון מרימון אחד
1 חופן שקדים פרוסים
סירופ
1 כוס סוכר לבן
1 כוס מים
1 חופן ורדים טריים
2 חתיכות של קליפת תפוז
אופן הכנה
הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות.
2 מסדרים את הקרואסונים במחבת פוסיבול של נינג׳ה (מומלץ לחתוך אותם לשניים).
3 מערבבים בקערה את מרכיבי התערובת – חלב, שמנת, חלמונים, קוקוס וקינמון. יוצקים על הקרואסונים ונותנים לקרואסונים לספוג היטב את הנוזלים.
4 מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים ומעבירים לתנור למשך 25-30 דקות.
5 בינתיים מכינים את הסירופ: על להבה בינונית מביאים לרתיחה בסיר את מרכיבי הסירופ ומבשלים למשך 10-12 דקות עד שהסירופ מסמיך. מסננים ומניחים בצד.
6 מוציאים מהתנור, יוצקים מהסירופ בעוד הברד פודינג חם, נותנים לסירופ להיספג. מפזרים שקדים ורימונים לקישוט ובתיאבון.