לחם בסיר הכי קל להכנה
מתכון קל מאוד!! להכנת לחם בסיר, כן, בסיר. זה נשמע מוזר, התוצאה היא הלחם הכי טעים וקל שתכינו בבית
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3.5 כוסות קמח
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
3 כפיות שמרים יבשים
1 + 3/4 כוסות מים פושרים
שמן זית למריחה
אופציה תוספת: שומשום
אופן הכנה
1 מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
2 מוסיפים את המים הפושרים ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה
3 מכסים ונותנים לבצק להכפיל את עצמו
4 בעזרת מזלג מקפלים את הבצק לתוך עצמו
5 מעבירים את הבצק לסיר מרופד בנייר אפייה (עדיפות לסיר בקוטר 20 ס"מ)
6 ונותנים לבצק לתפוח לעוד חצי שעה
7 מחממים תנור ל 220 מעלות
8 משמנים את הבצק בשמן זית, מפזרים מלמעלה שומשום
9 מכניסים לתנור ל 15 דקות ואז מנמיכים ל 190 מעלות לעוד 20 דקות אפייה
10 מוציאים מהתנור ומצננים על רשת