לחם בסיר שמכינים בקלות בבית של טוני משיח

טוני משיח עם מתכון ללחם שניתן להכין בבית בקלות ובמהירות. מושלם במיוחד לכריכים ולטוסטים.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות שמרים יבשים
2 כפות גדושות של סוכר
2 כוסות מים
3.75 כוסות קמח מנופה
1 כף שטוחה מלח
0.25 כוס שמן
מעט לזרייה:
שומשום
אופן הכנה
1 מערבבים סוכר, שמרים וכוס מים בסיר כ- 7-8 דקות
2 מוסיפים קמח ומתחילים ללוש
3 מוסיפים מים ומלח וממשיכים ללוש
4 מוסיפים את השמן ולשים כ-10 דקות נוספות
5 מטפיחים לצורך הכפלת נפח
6 מורידים נפח ומעבירים לסיר משומן עם מעט שמן
7 מרטיבים את הידיים ומיישרים את הבצק
8 זורים מעל שומשום
9 מתפיחים עד הכפלת הנפח
10 מכניסים לסיר תנור שחומם מראש ל- 220 מעלות כ- 35 דקות
11 כאשר רואים שהחלק העליון תפס צבע שחום, מכסים בנייר כסף את הסיר עד גמר האפייה
12 מוציאים את הלחם מהסיר ומניחים אותו להתקרר על הרשת

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות