לחמה בעג’ון של אבי ביטון

אבי ביטון במאפה עם בשר שיעורר לכם את בלוטות הטעם מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
קילו קמח
כף שמרים יבשים
630 מ”ל מים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
למלית בשר:
בצל
תערובת בשר בסגנון עראייס
רסק עגבניות
פטרוזיליה
כמון
מלח, פלפל
להגשה:
טחינה
לחמה בעג'ון של אבי ביטון.
לחמה בעג'ון של אבי ביטון. צלם: אייל גוטמן
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את חומרי הבצק כ- 10 דקות ומתפיחים במשך כשעה
2 מטגנים את חומרי המלית – בצל, בשר ואחרי שמשנה את צבעו – שאר המרכיבים.
3 מרדדים עיגול דק מהבצק ומניחים עליו מהמלית.
4 אופים בתנור כ-12 דק’.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות