פסטה בוטראג – ביצי דגים מיובשות
פסטה מיוחדת עם ביצי דגים מיובשות, זוקיני ורוטב עגבניות של יחי זינו ממסעדת “פסקדו”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת פסטה
1 פחית שימורי עגבניות תמר של מוטי
1 זוקיני
4 שיני שום
50 גרם בוטראג
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
בזיליקום
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לאל דנטה (חצי דקה פחות ממה שרשום על האריזה)
2 מעבירים למסננת, בלי שטיפה ומזלפים שמן זית על הפסטה
3 מסננים את הנוזל של העגבניות וטוחנים את העגבניות השלמות בעזרת בלנד מוט, מניחים בצד
4 פורסים דק שום ורצועות זוקיני
5 למחבת חמה עם מעט שמן זית, מוסיפים את השום פרוס, רצועות דקות של זוקיני(עובי גפרור) וצורבים לדקה
6 מוסיפים את העגבניות( תמיד על אש גבוה), מחממים ומוסיפים מיד את הפסטה
7 מערבבים היטב
8 מסדרים את הפסטה על צלחת שטוחה
9 מפזרים מעל פרוסות דקות של בוטארג,עלים טריים של בזיליקום, מזלפים מעט שמן זית
