פסטה ברוטב בולונז של רות סירקיס
מתכון לרוטב בולונז כמו בבולוניה, טעים, קל להכנה שאפשר להכין עם הילדים מאת רות סירקיס
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילה פסטה מבושלת
500 גרם בשר טחון
3 כפות שמן
1 בצל קטן
2 שיני שום
200 גרם רסק עגבניות
1.5 כוסות מים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אורגנו לפי הטעם
צרור בזיליקום
לקישוט:
1 כף פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 מקלפים את הבצל והשום וחותכים אותם לקוביות קטנות
2 מחממים את השמן בסיר
3 מוסיפים את הבשר, הבצל והשום ומטגנים יחד
4 מערבבים בכף עץ במשך הטיגון ומפוררים את הבשר, מטגנים עד שהבשר ישחים מכל הצדדים
5 שמים בקערה את רסק העגבניות והמים
6 בוחשים היטב ומוסיפים לבשר
7 מתבלים במלח ופלפל ובתבלינים
8 מערבבים היטב בכף עץ, מכסים את הסיר, מקטינים את האש ומבשלים כ- 15 דקות. בוחשים מפעם לפעם
9 מבשלים את הפסטה
10 שמים את הבולונז על הפסטה ומוסיפים פטרוזיליה מלמעלה
