בלונדיז עם חמאת בוטנים ושוקולד ללא גלוטן

אתם מכירים בראוניז, אז זו הגרסה הבלונדינית – מתכון לבלונדיז ללא גלוטן, עם שוקולד ריסז!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תערובת רטובים:
1 ביצה L
⅔ כוס סוכר קוקוס
¼ כוס סירופ מייפל
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס חמאת בוטנים טבעית ללא מלח
תערובת יבשים:
¼ כפית מלח
½ כפית סודה לשתייה
¼ כוס קמח ללא גלוטן
חבילת ריסז
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומכינים תבנית בגודל 20X20
2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, סוכר קוקוס, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לאיחוד
3 מוסיפים חמאת בוטנים וטורפים שוב עד לקבלת מרקם חלק
4 מוסיפים קמח ללא גלוטן, סודה לשתייה ומלח. מערבבים עד לאיחוד
5 קוצצים את גביעי הריסז גס ומכניסים חצי מהכמות לתוך התערבות ומקפלים שיטמעו היטב ואחיד בתוך הבצק
6 מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים, מכניסיסם לתנור ל 15 דקות
7 מוציאים מהתנור ומפזרים את שאריות הריסז ומכניסים לתנור לעוד 5-8 דקות
8 מצננים לחלוטין לפני שחותכים לריבועים וזוללים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024