בלונדיז לוטוס ושוקולד לבן מ-5 רכיבים
חיתוכיות לוטוס מדהימות מחמישה מרכיבים בלבד וללא אפייה. אמרנו כבר שכל אחד יכול להכין ולהיות מאסטר קונדיטור במטבח שלו?
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
90 גרם ביסקוויטים לוטוס
250 גרם אבקת סוכר
120 גרם חמאה מומסת
290 גרם ממרח לוטוס
200 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
1 מרסקים ביסקויטים של לוטוס בתוך שקית ובעסזרת מערוך או במעבד מזון עד שמגיעים לפירורים
2 מוסיפים אבקת סוכר וחמאה מומסת ומערבבים עד שמגיעים לעיסה מגובשת וחלקה
3 מוסיפים 240 גרם ממרח לוטוס ומערבבים
4 מהדקים את הבצק בתבנית בגודל 20X20
5 ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד מומס לגמרי
6 מורחים את השוקולד המומס על הבצק
7 מחממים מעט את 50 גרם מנשרח הלוטוס שנשאר על מנת שיהיה נוזלי יותר ושופכים על השוקולד הלבן
8 בעזרת סכין/מזלג מציירים צורות של שיש
9 מכניסים למקרר לשעה
10 מוציאים מהמקרר וחותכים ריבועים ומכינים שוב כי הבראוניז יחטפו ויחוסלו תוך 4 דקות