כבד דג בזביונה של השף יחי זינו

השף יחי זינו מכין ביחד עם הילה אלפרט כבד דג בזביונה. מתוך התוכנית "ים של דגים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ראשי אנדיב (רצוי צבעים שונים) חתוכים לרצועות
1 כף חמאה
1 כף שמן זית
1 כף חומץ שרי
500 גרם כבד דגים משוויץ בטריותו
2 כפות חמאה
1 כף שמן זית
לזביון:
120 גר' יין לבן יבש
2 כפות מחוקות סוכר קוקוס
1 כף רכז רימונים
6 חלמונים
להגשה:
1/2 כוס שקדים חלוטים בקליפתם קצוצים גס
1 כוס גרגירי אפונה טרייה או קפואה חלוטה לחצי דקה במים רותחים. מסוננת
פלפל גרוס
מלח
אופן הכנה
1 במחבת אחת, על אש סבלנית, מטגנים את האנדיב בחמאה, שמן זית וחומץ שרי.
2 במחבת נוספת מחממים את החמאה ושמן הזית ועל אש בינונית צורבים את כבדי הדג ככה שיהיו חרוכים מבחוץ וורדרדים בפנים.
הזביון
1 מניחים את המטרפה במקומה על להב התרמומיקס.
2 מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 9 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3 .
3 מניחים על כל צלחת את האנדיב, מעל את הכבדים, יוצקים מעל את הזביונה, מפלפלים, מפזרים מעל גרגירי אפונה שקדים חלוטים ומלח גס.
כבד דג בזביונה של השף יחי זינו
כבד דג בזביונה של השף יחי זינו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות