שניצל בציפוי ביסלי בנינג’ה גריל

מחליפים את פירורי הלחם בפירורי ביסלי ומקבלים שניצל פריך עם טעם מיוחד שמכינים בקלות ובמהירות בנינג'ה גריל שלכם

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
2 כוסות קמח לבן
2 ביצים M
1 כפית מלח דק
1 כפית אבקת שום
140 גרם או 2 שקיות ביסלי גריל
1 כפית גדושה מלח דק
0.5 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
הכנה
1 במעבד מזון נינג’ה טוחנים את הביסלי עד שנוצרים פירורים עבים. מעבירים לקערה ומערבבים אותם עם יתר מרכיבי תערובת הפירורים.
2 מערבבים בקערה נוספת את כל מרכיבי בלילת הביצים היטב ומניחים בצד.
3 טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בבלילת הביצים ולבסוף בתערובת הפירורים.
4 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
5 מגישים מיד עם רטבים שאוהבים.
@ninja.il

יש יותר ישראלי משניצל בחלה בשישי?! והפעם משדרגים את המתכון עם ציפוי ביסלי עמוס בטעם בנינג'ה גריל שלנו (כי גם חסכנו לכם את הטיגון)! שקיג היבואן הרשמי! #שניצל #נינג׳ה_גריל #נינג׳ה #בלי_טיגון #ninja

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות