עוגת ביסקוויטים גבינה של קרן אגם

קרן אגם, בעלת הבלוג "נשואה למאפיה" מגלה לנו את המתכון המנצח לעוגת ביסקוויטים גבינה של אמא שלה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.5 גביעי (300 מ״ל) יוגורט 3%
500 גר' גבינה לבנה 5%
1.5 מיכלים (375 מ״ל) שמנת מתוקה 32 או 38%
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
5 כפות (50 גר') סוכר לבן
2 שקיות סוכר וניל
1.5 שרוול ביסקוויטים פתי בר רגיל
מעט חלב לטבילת הביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים
צילום: יח"צ, עוגת ביסקוויטים

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בקערה מערבבים גבינה לבנה עם יוגורט, אינסטנט פודינג, סוכר וניל ושלוש כפות סוכר לבן (את יתרת הסוכר שומרים בצד)
2 בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה ואת יתרת הסוכר הלבן לקצפת יציבה
3 מעבירים את הקצפת לקערת הגבינה ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה
4 מוזגים חלב לקערה רחבה
5 טובלים ביסקוויטים בחלב משני הצדדים, ומסדרים בתחתית התבנית בשכבה אחידה (אם יש צורך שוברים ביסקויטים כדי ״לסתום חורים)
6 מעבירים שליש מהקרם מעל שכבת הביסקוויטים ומישרים היטב בעזרת פלטה או גב כף
7 מסדרים שכבה שניה של ביסקויטים מעל הקרם, ומעבירים שוב עוד 1/4 מכמות הקרם מעל הביסקווטים ומישרים שוב
8 מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים ושוב מעליה קרם ומישרים
9 עוטפים את התבנית בנייר כסף ומעבירים לצינון במקרר לפחות לארבע שעות ורצוי ללילה
טיפים:
1 אפשר להשתמש בביסקוויטים בטעם שוקולד זה יוצא מעולה
2 אפשר לפזר קקאו בעזרת מסננת על העוגה לפני הגשה

למתכונים נוספים של קרן אגם לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות