עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו
מאז שנות ה60 לעוגה הזאת יש אין ספור גרסאות – אבל למיקי שמו ורוני דלומי יש גירסה אחת משודרגת וטעימה במיוחד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרכיבים תבנית פיירקס 16X24 ס”מ:
לטבילת הביסקוויטים:
240 מ”ל (1 כוס) חלב
1 כפית קפה נמס (לא חובה)
לקרם וניל:
500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
240 מ”ל (1 כוס) חלב
120 גרם (1/2 1 חבילות) אינסטנט פודינג וניל צרפתי
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
להרכבת העוגה:
חבילת בסיקוויטים פתי בר
ממרח שוקולד השחר
לקישוט: תלתלי שוקולד
אופן הכנה
1 מכינים את הטבילה לביסקוויטים -שמים בקערה את הקפה ואת החלב וטורפים.
2 מערבבים את השמנת, חלב, סוכר ואת הפודינג ומערבלים במיקסר עד שהקציפה מוכנה.
3 טובלים את הביסקוויטים בחלב עם הקפה, ומניחים על גבי תחתית הפיירקס.
4 מכניסים את הקציפה לתבנית מעל הביסקוויטים.
5 טובלים בשנית ביסקוויטים בחלב ומניחים על גבי הקרם וניל. מניחים שכבה נוספת של בסקווטים ומעליה מורחים שכבה נוספת של קרם וניל
6 מורחים שוקולד השחר מעל השכבה השניה
7 מעל שוקולד השחר מורחים שכבה שלישית מהקרם המוקצף
8 מעבירים למקרר עד להגשה.
9 מקשטים מעל עם תלתי שוקולד
10 בתאבון!