עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו

מאז שנות ה60 לעוגה הזאת יש אין ספור גרסאות – אבל למיקי שמו ורוני דלומי יש גירסה אחת משודרגת וטעימה במיוחד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים תבנית פיירקס 16X24 ס”מ:
לטבילת הביסקוויטים:
240 מ”ל (1 כוס) חלב
1 כפית קפה נמס (לא חובה)
לקרם וניל:
500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
240 מ”ל (1 כוס) חלב
120 גרם (1/2 1 חבילות) אינסטנט פודינג וניל צרפתי
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
להרכבת העוגה:
חבילת בסיקוויטים פתי בר
ממרח שוקולד השחר
לקישוט: תלתלי שוקולד
אופן הכנה
1 מכינים את הטבילה לביסקוויטים -שמים בקערה את הקפה ואת החלב וטורפים.
2 מערבבים את השמנת, חלב, סוכר ואת הפודינג ומערבלים במיקסר עד שהקציפה מוכנה.
3 טובלים את הביסקוויטים בחלב עם הקפה, ומניחים על גבי תחתית הפיירקס.
4 מכניסים את הקציפה לתבנית מעל הביסקוויטים.
5 טובלים בשנית ביסקוויטים בחלב ומניחים על גבי הקרם וניל. מניחים שכבה נוספת של בסקווטים ומעליה מורחים שכבה נוספת של קרם וניל
6 מורחים שוקולד השחר מעל השכבה השניה
7 מעל שוקולד השחר מורחים שכבה שלישית מהקרם המוקצף
8 מעבירים למקרר עד להגשה.
9 מקשטים מעל עם תלתי שוקולד
10 בתאבון!
עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו
עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות