מתכון לקוקטייל מרגריטה קפואה ענקית עם רוסטר רוחו בלנקו וקוואנטרו.
מתכון למרגריטה מרעננת וכיפית בכוס ענקית (!) המורכבת וקוונרטו ומטקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.
בשיתוף הכרם ו SMEG
מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 מ"ל רוסטר רוחו בלנקו
200 מ"ל קוונטרו
200 מ"ל קנדו
400 מ"ל מיץ לימון
אופן הכנה
1 למזוג חצי מהכמויות לבלנדר, למלא בקרח ולגרוס
2 לחזור על הפעולה משאר הכמות.
3 לשפוך הכל לכוס קופ ענקית
4 לקשט בלימונים ותפוזים יבשים.
5 לחיים!
*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!