צ'יפס קריספי הכי טעים שתכינו

לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו תמיד מחפשים אחרי המתכון המושלם לצ'יפס שמכינים בבית ויוצא כמו במסעדה – קריספי מבחוץ, רך מבפנים נחשו מה? מצאנו.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2-3 תפוחי אדמה
3 כפות עמילן תירס
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, תבלין קייג'ון
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מרתיחים תפוחי אדמה בסיר עד לריכוך מלא
2 מרסקים את תפוחי האדמה לפירה
3 מוסיפים לקערה עמילן תירס ותבלינים ומערבבים היטב, לשים כמו בצק
4 מרדדים את הבצק לשכבה בעובי 1 ס"מ וחותכים מלבנים בגודל של צ'יפס
5 במחבת רחבה ממלאים שמן ומביאים לרתיחה
6 מכניסים את הצ'יפס למחבת אחת ליד השני (ולא מעל השני) עד להזהבה
7 מורידים מהאש ומניחים על נייר סופג לצינון, ומגישים עם רטבים שאוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      לא הבנתי למה להכין צ'יפס צריך להיות כזה מסובך? לא נראלי שאכין

       

       
      אאא says:
    • 2

      אשמח לדעת כמויות של התבלינים

      אשמח לדעת כמויות של התבלינים
      טל says:
      • לפי טעם. ההמלצה שלנו היא 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, 0.5 כפית קייג'ון, 0.5 כפית פלפל קאיין. שיהיה בתאבון

        לפי טעם. ההמלצה שלנו היא 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, 0.5 כפית קייג'ון, 0.5 כפית פלפל קאיין. שיהיה בתאבון
        avi says:
    • 1

      מה זה עמילן תירס? היכן ניתן לקנות? האם יש תחליף אחר?

      מה זה עמילן תירס? היכן ניתן לקנות? האם יש תחליף אחר?
      קובי says:
      • נקרא גם קוֹרְנְפְלוֹר

        נקרא גם קוֹרְנְפְלוֹר
        ahiad says:

    אולי יעניין אותך גם