הסופגניות הכי טעימות שיש

מתכון לסופגניות רכות ומדהימות, ממלאים במה שאוהבים. אנחנו רק אומרים שלא צריך לחכות לחנוכה כדי להכין אותן

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כפית סוכר
60 מ"ל מים
10 גר' שמרים
300 מ"ל חלב חם
80 גרם חמאה
6 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית וודקה (או קוניאק)
550-600 גרם קמח
שמן לטיגון
מילוי: ריבת חלב, ריבה, ממרח לוטוס, נוטלה – מה שאוהבים!
אופן הכנה
1 מערבבים שמרים, סוכר ומים מעט חמימים ומניחים בצד
2 בקערה נפרדת שמים את שאר מרכיבי הבצק מלבד הקמח ומערבבים
3 מוסיפים את תערובת השמרים, מערבבים, מוסיפים את הקמח ולשים עד ליצירת בצק דביק ורך ומניחים לתפיחה לשעה וחצי לפחות
4 מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק
5 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים, מניחים בשמן ומטגנים עד לשיזוף יפה משני הצדדים
6 מוציאים לנייר סופג וממלאים במה שאוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות