הסופגניות הכי טעימות שיש
מתכון לסופגניות רכות ומדהימות, ממלאים במה שאוהבים. אנחנו רק אומרים שלא צריך לחכות לחנוכה כדי להכין אותן
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/12/05121934/vlcsnap-2022-12-05-12h16m37s362.jpg)
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כפית סוכר
60 מ"ל מים
10 גר' שמרים
300 מ"ל חלב חם
80 גרם חמאה
6 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית וודקה (או קוניאק)
550-600 גרם קמח
שמן לטיגון
מילוי: ריבת חלב, ריבה, ממרח לוטוס, נוטלה – מה שאוהבים!
אופן הכנה
1 מערבבים שמרים, סוכר ומים מעט חמימים ומניחים בצד
2 בקערה נפרדת שמים את שאר מרכיבי הבצק מלבד הקמח ומערבבים
3 מוסיפים את תערובת השמרים, מערבבים, מוסיפים את הקמח ולשים עד ליצירת בצק דביק ורך ומניחים לתפיחה לשעה וחצי לפחות
4 מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק
5 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים, מניחים בשמן ומטגנים עד לשיזוף יפה משני הצדדים
6 מוציאים לנייר סופג וממלאים במה שאוהבים