בורקס מתוק במילוי פירות יער של מרתה סטיוארט
מתכון למאפה בורקס מתוק ממולאים בפירות יער מתוך “מרתה אופה” – מושלם ומושחת כמה שזה טעים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
800 גרם בצק עלים
2.5 כוסות של פירות יער קפואים או טריים, קצוצים
1/2 כוס סוכר + קצת סוכר לפיזור על הבצק
2 כפות קורנפלור
4 כפות מיץ לימון
2 ביצים גדולות
אופן הכנה
בורקס מתוק במילוי פירות יער
1 פורסים בצק עלים מופשר לריבועים 10X10.
2 מערבבים את פירות היער, 1/2 כוס סוכר, הקורנפלור ומיץ הלימון.
3 שמים כף של מלית בכל ריבוע של בצק.
4 מורחים ביצה בקצוות הבצק ומקפלים אותו לשלוש ויוצרים משולש.
5 לוחצים על הקצצות של הבצק על מנת לאטום אותו וחותכים את השאריות.
6 מברישים עם ביצה את המשולשים ומפזרים מעט סוכר מעליהם.
7 יוצרים פתחי איוורור קטנים בכל משולש.
8 מחממים תנור ל – 210 מעלות.
9 מניחים את המשולשים על גבי נייר אפיה ואופים 25 – 20 דקות עד להשחמה.