בורקס מתוק במילוי פירות יער של מרתה סטיוארט

מתכון למאפה בורקס מתוק ממולאים בפירות יער מתוך “מרתה אופה” – מושלם ומושחת כמה שזה טעים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

800 גרם בצק עלים
2.5 כוסות של פירות יער קפואים או טריים, קצוצים
1/2 כוס סוכר + קצת סוכר לפיזור על הבצק
2 כפות קורנפלור
4 כפות מיץ לימון
2 ביצים גדולות
אופן הכנה
בורקס מתוק במילוי פירות יער
1 פורסים בצק עלים מופשר לריבועים 10X10.
2 מערבבים את פירות היער, 1/2 כוס סוכר, הקורנפלור ומיץ הלימון.
3 שמים כף של מלית בכל ריבוע של בצק.
4 מורחים ביצה בקצוות הבצק ומקפלים אותו לשלוש ויוצרים משולש.
5 לוחצים על הקצצות של הבצק על מנת לאטום אותו וחותכים את השאריות.
6 מברישים עם ביצה את המשולשים ומפזרים מעט סוכר מעליהם.
7 יוצרים פתחי איוורור קטנים בכל משולש.
8 מחממים תנור ל – 210 מעלות.
9 מניחים את המשולשים על גבי נייר אפיה ואופים 25 – 20 דקות עד להשחמה.
בורקס מתוק במילוי פירות יער של מרתה סטיוארט
בורקס מתוק במילוי פירות יער של מרתה סטיוארט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: