סופגניות במילוי קרם ברלינר (קרם חלב)

מתכון לסופגניות עם בצק רך במיוחד במילוי קרם וניל מדהים שאי אפשר להפסיק לזלול

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
50 מ"ל מים חמימים
1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר
250 מ"ל חלב חמים
קורט מלח
4-5 כפות סוכר לפי הטעם
70 גר' חמאה
540 גרם קמח
2 כפות שמן + שמן לטיגון
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
לקרם ברלינר:
500 מ"ל חלב
2/3 כוס סוכר
2 ביצים
2 כפות קמח
150 גר' שמן
אופן הכנה
מכינים את הקרם:
1 יוצקים חלב לסיר, מוסיפים סוכר ומניחים על אש בינונית
2 טורפים ביצים עם קמח, מוסיפים מצקת אחת של חלב מחומם וממשיכים להקציף
3 יוצקים את התערובת שהתקבלה לסיר עם חלב ומערבבים כל הזמן
4 מסירים מהאש ומוסיפים שמן לאט לאט, מערבבים עד לתערובת חלקה ומניחים בצד לצינון הקרם
מכינים את הסופגניות:
1 מערבבים שמרים, סוכר, מים
2 אפשר להוסיף 1-2 כפיות קמח, אבל לא הכרחי
3 מניחים בצד ל20 דקות
4 מערבבים בקערה חלב חם, ביצה, מלח, וניל וסוכר
5 מנפים קמח אל הקערה, מוסיפים חמאה ולבסוף מוסיפים את תערובת השמרים
6 לשים עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק
7 מניחים להתפחה במקום חמים 1-1.5 שעות
8 מרדדים את הבצק לעובי 1-1.5 ס"מ וקורצים עיגולים
9 מכסים את העיגולים ומניחים להתפחה נוספת ל 20 דקות
10 מחממים שמן ל 170 מעלות, מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג
11 ממלאים בקרם ומגישים!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות