בנופי פאי מושלם של קרן אגם

מתכון של קרן אגם לבנופי פאי מושלם שהילדים שלה אוהבים במיוחד. מתוך התכנית קרן אגם – מתכון עם סיפור

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות+זמן קירור במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 סמ'
200 גר' ביסקוויטים מסוג פתיבר
120 גר' חמאה
4 בננות בשלות
400 גר' ריבת חלב (צנצנת מכילה בד"כ 450 גר')
1/3 כוס קוקוס (30 גר')
350 מל' שמנת מתוקה להקצפה
1 כף אבקת סוכר
לעיטור:
תלתלי שוקולד מגורד
אופן הכנה
1 במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים עוגיות לפירורים דקים. ממיסים את החמאה ומוסיפים לתערובת העוגיות ומערבבים היטב. מעבירים את העוגיות לתבנית, ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות, אין צורך לשמן את התבנית. מכניסים למקפיא ל-30 דק'.
2 מוציאים את התבנית מהמקפיא, ומורחים מעליה שכבה של ריבת חלב, מיישרים בעזרת פלטה או גב כף. חותכים את הבננות לפרוסות דקות, ומסדרים על גבי ריבת החלב, כך שהבננות יכסו את כל שטח הפאי. מפזרים מעל הבננות את הקוקוס.
3 מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה מעבירים לפאי ומיישרים.
4 מפזרים תלתלי שוקולד, מעבירים למקרר לפחות ל: 5-6 שעות. מגישים קר!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם