מאפינס שוקולד וסלק של עומר מילר ומיכל אנסקי

עומר מילר ומיכל אנסקי במתכון מטריף לעוגות אישיות סגולות עם טוויסט מרענן שאתם חייבים לנסות, מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

20 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 סלק גדול או 2 קטנים (250 גרם)
175 גרם קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות קקאו אמיתי
1 ביצה
1/4 כוס חלב
1/4 כוס שמן חמניות
1/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס דחוסה סוכר חום
100 גרם שוקולד מריר (מחולק לריבועים)
אופן הכנה
1 בסיר קטן כפית מהחמאה ובאמצעות מברשת משמנים היטב את תבנית המאפינס.
2 קולפים ומגררים במגררת את הסלק (אפשר גם במעבד מזון).
3 מנפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה לקערה.
4 טורפים בקערה נפרדת את הביצה והחלב יחד.
5 שופכים את הביצה והחלב הטרופים לקערה עם המרכיבים היבשים, מוסיפים את הסלק המגורר ומערבבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
6 ממלאים באמצעות כף את השקעים בתבנית המאפינס.
7 מכניסים קוביית שוקולד מריר לכל תבנית בעדינות ודוחפים מעט באמצעות האצבע.
8 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-20 דקות עד שהמאפינס מזהיבים ותופחים. מוציאים מהתנור ומחכים שהתבניות יתקררו לפני שמחלצים את המאפינס.
מאפינס שוקולד וסלק של עומר מילר ומיכל אנסקי
מאפינס שוקולד וסלק של עומר מילר ומיכל אנסקי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות