סלט עדשים עם קרפצי’ו סלק וטונה אדומה

מתכון מדהים של חיה קלור לסלט עדשים שחורות מצד אחד טונה צרובה ומצד שני קרפצ’יו סלק מתוך התכנית "המטבחון של קובי" עם קובי אריאלי בערוץ האוכל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סלט עדשים שחורות
1 כוס עדשים שחורות קוויאר חלוטות אלדנטה
מעט עלי פטרוזיליה קצוצים
מעט עלי כוסברה קצוצים
מעט עלי נענע קצוצים
מעט עלי בזיליקום קצוצים
1 כף לימון כבוש קצוץ דק
1/2 פלפל חריף קצוץ דק
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
2 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
מלח ים לפי טעם
פלפל שחור גרוס לפי טעם
לטונה הצרובה
נתח של 150 גר טונה אדומה איכותית
פלפל שחור
מלח אטלנטי
מעט שמן זית לצריבה
פלפל שחור גרוס
לקרפצ’יו סלק
1 סלק
1 ביצה קשה
טחינה
אופן הכנה
סלט
1 מערבבים את כל החומרים לסלט בקערת עירבוב מתבלים ומניחים בצד
הטונה
1 מפלפלים את נתח הטונה בפלפל שחור גרוס
2 מחממים מעט שמן זית במחבת
3 ברגע שהמחבת חמה מאוד צורבים קלות מסביב הטונה מוגשת במידה של mr
4 לאחר הצריבה פורסים את הטונה לפרוסות
הקרפצ’יו סלק
1 בסיר עם מים מבשלים את הסלק במשך 10 דק עד לריכוך קל
2 לאחר שהתקרר מקלפים ופורסים פרוסות במנדולינה
3 מבשלים ביצה קשה וקוצצים.
4 מכינים סנדוויצים של קרפצ’יו סלק
5 כשבאמצע מוסיפים פרורי ביצה קשה ופרורי גבינה
6 על צלחת הגשה מסדרים במרכז את סלט העדשים לגובה
7 בצד אחד מסדרים את פרוסות הטונה הצרובה ומצד שני את הקרפצ’יו סלק
8 מעל הסלט מעט שמים מעט תלתלי בצל
סלט עדשים וקרפצ'יו סלק וטונה אדומה
סלט עדשים וקרפצ'יו סלק וטונה אדומה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות